keskiviikkona, kesäkuuta 13, 2007

Hankintoja

Tänään saapui paketti Hollannista! Maria H:n kanssa tilattiin yhdessä askartelutarvikkeita ja tässä ne vihdoin ovat! Ylärivin paperit ovat minun ja alarivin paperit ovat Marian. Lisäksi tilasimme erilaisia kukkia ja kirjaimia. Huomenna postitan Marian tavarat eteenpäin.

Oriolan paketti saapui myös tänään. On se kätevää kun saa töissä tilata tuotteita henkilökuntahinnoilla. Tilailin kesäksi perusvoiteita, c-vitamiinia, laktaasitabletteja ja käsidesifiointiaineita. Käsidesiä tilasin myös käteviä 100 ml pulloja joista yhden kiikutin jo auton hansikaslokeroon ja yhden aion pitää aina laukussa mukana.

Meille käytiin asentamassa tänään sälekaihtimet. Ihanaa, ei tarvi enää teipata jätesäkkiä ikkunaan kun katsoo tv:tä! Tuli muuten jotenkin privaatimpi olo kun on jotain suojaa ikkunoissa.

Kylläpä vaan tuli hankintoja yhdelle päivälle vaikka kello ei ole vielä edes kuutta! Mitäköhän sieltä ruokakaupasta vielä illalla löytyy...

4 kommenttia:

Matroskin kirjoitti...

Iiks, kateus iski. Ihanan oloisia tarvikkeita.

Maria H. kirjoitti...

Jee, ihanaa!!! Maltan tuskin odottaa postia:-) Paperit ja kaikki näyttää aivan taivaallisen ihanilta!!

Minna kirjoitti...

Ihania papereita! Kiitos muuten vierailustasi blogissani, se pussi,jota kyselit oli "roskapussi" eli jämiä joita keräsin kun siivosin pöytääni ja se meni jo. Mutta siivous jatkuu ja jos sinua kiinnostaa, niin voin varata seuraavan pussukan sulle, sisältö on mitä sattuu :)

vikke* kirjoitti...

Scrapland:stako tilasitte? heh, kovin tuttu paikka :D Kävin myymälässä viimeviikolla ja vieläkin pää sekaisin.