sunnuntaina, toukokuuta 06, 2007

Askartelua ja jääkiekkoa

Otsikko kertoo mitä tässä ollaan viime aikoina puuhasteltu. Suomen pelejä on seurattu ja siinä sivussa myös askarreltu. Hiekkaoliivin tanssi-atc vaihtoon on valmistunut kolme korttia ja pää on ruksuttanut ideoita myös muihin kortteihin.
Eilen pidettiin leipomisilta. Matti pyysi minua jo viikolla leipomaan, joten pitihän se miestä piristää lemppariherkulla. Minä taas pyysin Mattia leipomaan sämpylöitä kun ollaan taas viikko syöty kaupan leipää. Ennen Suomen peliä valmistui siis hunajasukkuloita ja mokkapalaa.
Tänään ollaan menossa kummityttöni ja hänen pikkuveljensä synttäreille ja lahjojen kaveriksi askartelin viemisiksi myös kortit.
Tämä kuukausi tuleekin olemaan melkoista täpinää. Koulussa olisi vielä 3 tenttiä ja 2 harkkatyön palautusta. Lupasin Alman puolesta emännöidä tämän kuun tekeleen Omituisten Ompelijoiden Kerhossa. Lisäksi minulla on kangasvaihto Flickr sivuston kautta. Olen myös ilmoittanut itseni mukaan maskotin yhteisvirkkuutempaukseen sekä laukkuvaihtoon. Onneksi nämä kaksi viimeistä jatkuvat myös kesäkuun eli ei mitään hätää!

7 kommenttia:

sari kirjoitti...

Kivat kortit olet tehnyt ja lautasella olevat herkut saavat veden herahtamaan kielelle,nam...

vieläkö tikkuaski vaihto jatkuu?

kaisa kirjoitti...

Söskät kortit! Ja ei tommosia kuvia saa näyttää!! Mul tulee "hyvännälkä".. ;D

tanja kirjoitti...

Tyttöjen juttuja decosi on saapunut minulle ja olen sen jo tehnytkin, mutta meilit ei taida tulla sinulle asti..minne seuraavaksi lähetän??? meilaa: annitanninelamaa@gmail.com

Marle kirjoitti...

Ihanat kortit! Kamala nälkä tuli tuota sämpyä ja mokkapalaa katsellessa. Öisin ei pitäisi katsella herkkujen kuvia, ei tosiaankaan.

Kaiza kirjoitti...

Mageet kortit!! =) VAU!

Laura kirjoitti...

Voi että miten ihanat kortit!!! tosi suloisia.

joska kirjoitti...

Vautsi miten hienot kortit! Pakko kait tässä on kohta muistella vanhoja askartelutaitojaan esille. Jotain tuollaisiakin tuli joskus tehtyä.