lauantaina, huhtikuuta 21, 2007

Masennuksen hoitoa kädentaitomessuilla

Viikko on madellut masennuksen kourissa. Silmälasit eivät meinaa millään asettua hyvin ja mitään en ole jaksanut tehdä. En ole askarrellut enkä muutenkaan tehnyt käsitöitä. Koneellakaan en ole istunut niin paljoa.

Tänään oli sitten kädentaitomessut Lappi-Areenalla, jossa keräsimme käsityö(blogi)porukan kokoon: Muoriska, TuuliS, Hansu, Tiina ja minä. Ensimmäisenä etsimme Angorinan kojun ja toivotimme tervetulleeksi Napapiirille. Ihania karkkeja olivat Angorinan langat, mutta silti jätin himoitsemani hahtuvakerän ostamatta.
Angorinan kojusta selvittyämme kiersimme porukalla messut läpi. Toisten lähtiessä jatkamaan käsityö(blogi)tapaamista kahville, minä lähdin vielä rauhassa kiertämään ja kuluttamaan rahojani.
KaikkeaKivaa ky Näpsäkälle jäi suurin osa rahoistani. Minun mukaani sen sijaan lähti muovipalloja välilevyineen, organzanauhaa ja tähti"runko" helmille. Kool-Aid on blogeissa tullut jo niin legendaariseksi että pakkohan sitä oli itsellekin saada kun kerran oli tarjolla! Helmimeren kojussa täytin pikku pussin helmillä, itse painettu kangaspala perhosen kuvalla oli hentoinen ostos ja lopuksi nappasin vielä tikkareita ja lakua Matille.Messut ja muiden käsityö(blogi)ihmisten tapaaminen olivat mukava piristys! Kiitos teille kaikille seurasta!

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Heippa, oli kiva tavata tänään messuilla!

Ella Eliisa kirjoitti...

Mä olen suurimmasta ahdistuksesta päässyt jo yli. Viikolla oli ihan ihmeellinen ahdistuspuuska. Kaikki vaan meni päin prrrrsettä. Toivottavasti sielläkin tämä viikonloppu vähän auttaa, kivat ostokset ainakin! :) Jos ahistaa niin anna tulla vaan! Purkaa meihin, kyllä me kuunnellaan (tai ainakin luetaan)!

Kaisa kirjoitti...

Messulöydöt näyttävät kivoilta, KoolAidia pitäisi varmaan itsekin joskus kokeilla...

muoriska kirjoitti...

Kuin myös.. olen hengissä? kotona ja se on kuin.. räjähdyksen jäljiltä.. Mies on hengissä!

TuuliS kirjoitti...

Heippa! Kotona vihdoinkin, lentoasemalta suoraan tyttären jalkapallo-otteluun (tasapeli). Oli kiva tavata ja nähdä kuka Kaisuliinan takana piilee!