sunnuntaina, huhtikuuta 15, 2007

Kirjoja Japanista

Eilen minua oli kotona odottamassa oikein ihana kasa postia. Alla esiteltyjen korttien lisäksi minulle oli tullut kirjoja Japanista Ullan kautta. Kirjat siis tosiaan ovat japanin kielisiä, mutta ei ymmärtämistä haitannut kun selasin kirjat läpi. Ompelu- ja virkkausohjeet ovat kuvallisia, joten kielellä ei ole niin väliä. Yksi kirjoista on täynnä virkattuja maskotteja, toinen kirja sisältää kaavoja ja ohjeita pehmoleluihin ja kolmannessa kirjassa on puolet kumpiakin! Ihanaa!

Nyt sain vihdoin kauan kaipaamani laukun kursittua kasaan.Olen aika tyytyväinen aikaansaannokseen, koska osasin soveltaa ohjeita ihan itse ja kaksi vetoketjuakin laukkuun sain ajeltua. Vuoresta tosin tuli liian iso (en käsitä miten se on mahdollista), mutta kai se sinne asettuu käytössä.
Nyt pehmolelujen ja maskottien pariin!

6 kommenttia:

Marionella kirjoitti...

No kiva, kun tykkäsit korteistani. :) Voi kuinka ihania kirjoja japanista oot saanu... noi maskotit kiinnostas mua ihan hirmuisesti, mutta en tiiä riittäiskö oma taito ja kärsivällisyys tehdä.. Mut noita amigurumeita, joita oon nähny, niin ovat varsin ihastuttavia!!

Millam/vuodatus kirjoitti...

kas tuo nallekirja on minullakin :)

Ultsi kirjoitti...

Olipas hyvännäköinen ja hieno laukku!
Ja entäpäs nuo odottamattomat yllätykset...
Varmasti piristivät?
t. äiskä

jennihelena kirjoitti...

Heippa!

Satukirja-deco lähti matkaan mun luota pääsiäisen jälkeen tiistaina. Mokomakin pääsiäinen, kun sotki mun ajatukset, niin en sitten ehtinytkään saada sitä matkaan ennen pääsiäistä. :o(

KaSil´s kirjoitti...

kiitos HK linkistä, oot ihana!!!!!!!!!!!!

KaSil´s kirjoitti...

Onko tuo laukku nk kainalolaukku?