torstaina, maaliskuuta 01, 2007

Loma loma loma!

Hihii, mulla alko nyt loma! No okei, koulua on vielä viikonloppuna, mutta kuitenkin. Sukset olen saanut kuntoon. Ostin äitin miehen suksiin uudet siteet ja isi sitten laittoi vähän pitoa pohjaan. Siis hiihtoloma välineetkin ovat kunnossa. Jos kävis vielä jonku urheilukerraston ostamassa ja sukkia (monoihin ei mahdu villasukat). Mmm-m. Himpura tulee poikakaverinsa kanssa sunnuntaina minilomalle ja lomareissu on meilläkin tiedossa. Huomisen olen kuitenkin varannut askarteluun. :)

Askartelusta hyvä aasinsilta on askartelumateriaaleihin. Mulla ärsyttää joskus (useasti) kun esim. servettejä on monta samanlaista (tietysti kun ostaa koko pakan kun on halvempi) ja samanlaisia papereita. Haluaisin ostaa askartelutarvikkeita puoleksi jonkun kanssa mutta kun täällä ei asu sellaista ihmistä. Noi Hiekkaoliivin materiaalivaihdot on ollu tosi hyvä. Niissä on saanut laittaa kiertoon juttuja joita itsellä on paljon tai mistä ei enää tykkää. Olenkin miettiny miten nää tarvikkeet sais paremmin kiertoon. Tässä siis ehdotus: Kerään pussin vaikka 10 erilaista matskua ja lähetän pussin vaikka Ella Eliisalle (vinkki rekisteröity). Ellis ottaa kuoresta niin monta juttua ku haluaa, mutta laittaa kuoreen saman verran takaisin ja lähettää pussin seuraavalle. Näin jatkuisi kunnes lopulta pussi palautuisi minulle ja minä saisin toivottavasti 10 uutta matskua takaisin. Miltäs kuulostaa?
Otan vastaan myös muita ehdotuksia miten matskua voisi vaihtaa.

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei

Ei yhtään haittaa, postitat sitten kun sinulle sopii=)

t:Sari

Anonyymi kirjoitti...

Ideasi kierrätyksestä kuulostaa hyvältä, itse olen mielelläni mukana kun sellainen käynistyy.

t:Sari
http://merikko2.vuodatus.net

Ella Eliisa kirjoitti...

Mä olen TIETENKIN mukana! :)Ja vaikkapa jopa 15-20 kpl käy? Tai siis kaikki käy! ;)

Ella Eliisa kirjoitti...

Niin, tuli mieleen että voidaan tietty tehdä myös ihan privavaihtokin, jos haluat? Niinku LISÄKSI? :)

JohannaV kirjoitti...

Moikka =) Hyvältä kuullostaa ja haluan ehdottomasti mukaan, kun tää alkaa! Ja sama tuli mieleeni kuin Ella Eliisallakin. Voidaan vaihtaa privanakin =)

JohannaV kirjoitti...

Niin piti vielä sanomani, että jos haluat privavaihtoa, niin laita vaikka sähköpostia Jo-hanna1@luukku.com.

http://www.Jo-hanna.vuodatus.net

famu kirjoitti...

Kyllä olet aikamoinen mestari tuossa ATC:ssä.Mahdottoman hiernoja kortteja.Minäkin keräilen materiaalia.Jospa tästä vielä löytäisi yhden uuden alueen...Hyviä hiihtokelejä sinne tuttuihin maisemiin.

mrs vsop kirjoitti...

Hyvä idea tuo kierrätys. Olen mukana ilman muuta. Munkin mielestä vois laittaa vaikka enemmänkin tavaraa kiertoon.

Kaisa ite kirjoitti...

Oho. Onpas tänne tullut kommentteja. Taidan siis tehdä niin että kasaan sen kuoren ja lisäksi teen parit privavaihdot. ;)
Tohon kuoreen liittyen: millasia juttuja sinne voisi laittaa ja haluatteko että kootaan osallistujista lista vai napataanko osallistujat matkan varrella?

Ella Eliisa kirjoitti...

Olisko ehkä helpompi, jos olis joku lista? Ei tarvitsisi sitten itse enää murehtia, että löytääkö ketään ja kenelle lähettää? Vai...?

Ja esim. 20 matskuu, esim. taustapapereita, tarroja, kuvia, kirjaimia, vanhoja lehtileikkeitä, kortteja, kiiltokuvia, mitä nyt kenelläkin on ns. ylimääräistä tai tuplia. Vai olenko ihan hakoteillä? Mutta olisi varmaan hyvä, jos koko ei ylittäisi A4, ettei sitten mitään 30x30 taustapapereita, jos sellaisia tuplana (niinku esim. mulla on), niin voi sitten leikata pienemmäksi.

M/Kruunu kirjoitti...

Luulin laittaneeni sulle eilen sähköpostia, hmm... Osoite on kuitenkin anemone83@suomi24.fi :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaisi kivalta tuollainen materiaalivaihto. Jos kaipaat siihen lisää ihmisiä mukaan, olen mielelläni mukana :)
http://sniniii.vuodatus.net

sini kirjoitti...

Oho, jäi nimi tuosta edellisestä kommentista pois. Se oli siis minulta...

Ingridha kirjoitti...

Mahdunko mä vielä mukaan? Idea kuulostaa mukavalta.