keskiviikkona, helmikuuta 14, 2007

Ystävänpäivää

Materiaalivaihdonpaketti tuli tänään perille. Liiolii! Oli lähettänyt mitä ihanimpia papereita ja matskuja! En edes osannut unelmoida sellaisista. Toivottavasti lähettämässäni paketissa olisi kuitenkin jotain käyttökelpoista Liioliille.

Sain salaiselta askarteluystävältäni kortin. Olin muka jo päätellyt kuka ystäväni oikein on, mutta Kouvolan postileima hämää. Tänään sain kaksi kirjettä Lappeenrannasta. Toinen oli ATC kiertokirje ja toisen oli lähettänyt SAY. Kummassakin eri käsialat. Nyt meni uudestaan miettimiseksi. Tää on jännittävää!
Kiertokirjeen mukana oli muuten hieno ATC.

Ella Eliisan kanssa vaihdoimme ATC:t kun halusin häneltä hienon Ystävyys-kortin. Yritin tehdä hänelle kortin samalla aiheella ja vaikka kortista tulikin aika yksinkertainen niin olen kuitenkin aika tyytyväinen.

Kuvassa materiaalipaketti, SAY:n kortti, kiertokirjeen mukana tullut ATC ja Ella Eliisan ATC.

Ilta menikin kivasti kaverien seurassa. Kutsuttiin kavereita kylään ystävänpäivän kunniaksi ja koko iltahan siinä meni kuulumisten ja muiden juttujen parissa.

3 kommenttia:

Ella Eliisa kirjoitti...

Iltoja!

Kiitos kortista, nalle sai mut heltymään ja teki mieli ottaa kädestä. En vain pystynyt vaikka kuinka yritin! :)

Tuo ehdottamasi ketju kuulostaa sinänsä kivalta, mutta en itse ainakaan uskalla lupautua tällä hetkellä sellaiseen. Nyt niin miljoonassa mukana, viisi (siis VIISI) decoakin jonossa. Kääk. Silti aion korttejakin tehdä. Mutta ei ainakaan tällä hetkellä, ehkäpä joskus myöhemmin?!

Anonyymi kirjoitti...

Salapoliisintyöt pitää jättää heti alkuun. Kaikki paljastuu aikanaan.

T: Salainen Askarteluystäväsi

famu kirjoitti...

Lämmin tervehdys täältä famulasta.Huomaan,että Sinäkin olet mukana noissa korttihommeleissa.Olen itsekin mielenkiinnolla seuraillut muiden tekemisiä,mutta mistään en ole oikein "sääntöjä" niiden tekemiseen löytänyt.Mitat ainoastaan.Vähän sama kuin tropiikkitäkin kanssa.