lauantaina, joulukuuta 09, 2006

Pohjanhovin pikkujoulupidot

Avokin työporukan kanssa kävimme testaamassa Pohjanhovin pikkujoulupidot. Seuraavia ruokia oli pakko maistella; Salaateista valitsin vihreän salaatin. Alkuruuaksi söin lämminsavulohta, kalkkunanfileetä ja paahtopaistia. Lämpimistä ruuista lautaselleni pääsi harmaasuolattua joulukinkkua, porkkanalaatikkoa, keitettyjä perunoita. Jälkiruokani oli puolukka-kermahyytelöä, jouluista täytekakkua, tummasuklaamoussea, joulukaramelleja ja kahvia. Täällä näet tarjonnan kokonaisuudessaan.

Ja nyt tuomio: Ruoka oli hyvää. Mukavaa käydä välillä kunnon ravintolassa syömässä kun voi valita lautaselleen eksoottisempiakin ruokia. Ruokajuomaksi ei oltu osattu varata (!) alkoholittomia juomia kuten esim. kotikaljaa. Vettä sai juomaksi kun pyysi. Muutoin juomana oli punaviini. Ruokailu alkoi rauhallisesti, mutta jo vähän ajan päästä tarjoilijat kyselivät ärsytykseen asti saako olla olutta tai siideriä. Ruokia alettiin nostella pois tarjoilupöydiltä yhdeksältä. Tämä asia häiritsi vaikka olimme jo periaatteessa lopettaneet ruokailun, mutta tuli tunne, että joko tässä häädetään asiakkaita pois. Myöskin naapuripöydän humalaiset häiritsivät tunnelmaa jonkin verran.

Loppupeleissä reissu oli kiva. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Vieruskaverit olivat mukavaa juttuseuraa ja se kompensoikin ärsytyksen aiheet.
Onpahan tämäkin nyt sitten kokeiltu.

Ei kommentteja: