keskiviikkona, marraskuuta 29, 2006

Käsityötapaaminen

Tänään meillä oli käsityötapaaminen. Koko työpäivä menikin sitä odotellessa. Töiden jälkeen kävin kirjastosta hakemassa pari minulle varattua kirjaa ja jäipä aikaa käydä vielä Tiimarissakin. Tapaamiseen tuleva Erja oli sanonut hänet tunnistavan punaisesta takista ja punaisesta repusta. Kaupungilla yritin pitää silmäni auki punatakkisten naisten kohdalla josko olisin hänet bongannut jo ennen tapaamispaikkaa. Turhan ajoissa lähdin hiippailemaan kohti Kauppayhtiötä, jossa meillä oli tarkoitus tavata, joten poikkesin vielä mutkan Tuhattarvikkeessa. Siellähän minä sitten todellakin törmäsin Erjaan! Kaupasta mukaan tarttui servettejä ja nauhaa joulukortteihin.
Tapaamiseen tuli minun lisäkseni Erja, Muoriska ja Piua. Oli mukavaa tavata uusia ihmisiä käsityön merkeissä. Jokaisella oli joku käsityö mukana ja Erjalla ja minulla oli vielä kirjojakin muiden selattavaksi. Muoriska otti muutaman kuvankin, mutta niitä sitten myöhemmin. Nyt kun jää on rikottu, niin toivottavasti näistä tapaamisista tulisi säännöllisiä.

4 kommenttia:

muoriska kirjoitti...

Hello, Oli tosi kiva tavata.. ja tosiaan toivotaan että tulee useita ns. ompelukerhoja :)
Jeps selvitellään ja meilaillaan

Erja kirjoitti...

Samaa mieltä kuin Muoriskakin,että uudestaan ilosi kiva tavata, sanoo se punatakkinen ja -reppuinen "tyttö"

Erja kirjoitti...

Samaa mieltä kuin Muoriskakin, että uudestaan olisisi kiva tavata, sanoo se punatakkinen ja -reppuinen "tyttö"

mari kirjoitti...

Heipsan!
Postista oli tipahtanut ATC-matskuvaihdon tavarat. Ihania ovat. Kiitokset niistä! heti rupesi mietintämyssy savuamaan mitä niistä tekisi ;)