tiistaina, lokakuuta 03, 2006

Koti-ilta

Sitä on selvitty taas töihin. Nenä vuotaa edelleen ja välillä yskittää, mutta ei enää väsytä. Töissäkin olen saanut tehtyä sen verran töitä, että uskalsin jättää anomuksen syyslomasta.
Eilen kävin "korottamassa" relaatiotietokantojen tenttiä. Ihan ärsytti kun koe oli niin helppo, mutta mitään juttuja ei tullu mieleen. Omasta mielestä koe meni perseelleen, mutta opettaja ilmoitti tänään että saan kurssista nelosen! Damn I'm good!
Töiden jälkeen kävin kaupungilla tekemässä jouluyllätysvaihdon materiaalihankintakyselyjä. Mitään ei vielä lähtenyt mukaan, mutta visio lahjasta on ja pysyy! Toinen asiani kaupungille oli uusien korvakorujen osto. Edellisestä hukkui taas tausta jonnekin joten kävin ostamassa parin uusia. Ja palkitsinpa itseni hienosta opintosuorituksestakin. Tässä esittely:


Kaupungilla itseni väsytettyä päätettiin että "tyydytään" tänään pakastekalakeittoon. Olipa muuten hyvää vaikka valmisruokaa olikin. Mihinkään liesuun ei sitten tänään enää lähdettykään. Vietettiin ihan koti-iltaa ja käytiin ulkoilemassa. Nyt olisi vielä Pako tulossa ja kai se BB:kin pitää katsoa kun ovat saaneet sinne uusia tyyppejä.

Ei kommentteja: