perjantaina, syyskuuta 08, 2006

Paluu arkeen.

Se on syksy nyt. Sen huomaa siitä että sataa. Sataa paljon. Syksyn tulon huomaa myös siitä että ilma on kylmentynyt, mutta kaikista varmimmin syksyn tulon huomaa viimeistään siinä vaiheessa kun tajuaa että tänään pitäisi lähteä taas kouluun. Olihan meillä koulua viime viikollakin, mutta nyt palataan arkiseen perjantai-illat_lauantai_päivät_rytmiin.

Syksy on kiva. Tykkään sateesta tiettyyn pisteeseen asti. Ei haittaa vaikka vähän kastuu. Lehdet alkavat vaihtaa väriää. Ruska on kaunista aikaa.
Tältä näyttää näkymä meidän olkkarin ikkunasta. (Tuli aika väritön kuva, mutta toivottavasti osaatte kuvitella sen yhtä hienon näköiseksi miltä se ihan livenä näyttää.)


Mulla vähän tympii. Olen seurannut eri neuleblogeista Salaisen neuleystävän edistymistä. Siinä lähetellään kivoja ylläreitä tuntemattomille ihmisille. Lahjojen yhteissumman tulee olla noin 50 e. Olisi kivaa, jos itsekin voisi odotella ylläreitä postissa ja olisi kiva muistaa kaveriakin yllätyksillä. Herääkin kysymys miksi tuollaisia yllätyksiä ei lähetetä ihan omille ystäville. Tästä kimpaantuneena ajattelin lähettää syystervehdykset ystäville ja kummitytölle. Minä taidan käyttää tuon 50 e mieluummin läheisten ihmisten muistamiseen. Tulee itsellekin kiva mieli!

Ei kommentteja: